Over LOS

Zoeken

Algemene Inkoop Voorwaarden

De Algemene Inkoop Voorwaarden (AIV) zijn vernieuwd! In deze nieuwe editie (2023) die we samen hebben opgesteld met de Branchevereniging Spelen & Bewegen staan een aantal belangrijke zaken die komen kijken bij de aanschaf van speeltoestellen, speeltuinontwerpen en/of andere aankopen die je nodig hebt voor de inrichting van jouw speeltuin. We hebben afspraken gemaakt met een groot aantal leveranciers over zaken als garantie, levering, betaling en kortingen.

Als je als LOS-lid gebruik wilt maken van bijdragen van fondsen zoals bijvoorbeeld Jantje Beton, VSBfonds, Stichting het Gehandicapte Kind en Kinderpostzegels kan het fonds als eis stellen dat de aankopen voor speeltoestellen en straatmeubilair worden gedaan bij een bedrijf dat de AIV heeft ondertekend.

Leden wordt altijd geadviseerd om direct bij het eerste gesprek, maar zeker bij de aanvraag van een offerte aan te geven dat je onder de AIV koopt, de leverancier kan dit dan direct zichtbaar maken op de offerte.

Lid worden

Ben je een vereniging of stichting en houd je je bezig met spelen? Dan nodigen we je van harte uit om je bij ons aan te sluiten.

Heb je een vraag

Vragen? We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. We helpen je graag!

Blijf op de hoogte

Je ontvangt nieuws over al onze activiteiten.

Aanmelden Nieuwsbrief