Over het lidmaatschap

Vanaf januari 2022 is NUSO samen met het Steunpunt Kindervakanties overgegaan naar Branchevereniging LOS. Was je al lid bij NUSO? Dan ben je per 1 januari 2022 automatisch lid geworden bij LOS en hoef je dus geen aanmeldformulier meer in te vullen.

We zijn nog druk aan het bouwen aan deze nieuwe website van LOS. Voor nu vind je de tarieven en voordelen van het LOS lidmaatschap gewoon nog op de NUSO website.  Vragen? Mail of bel naar: info@vereniginglos.nl – 030 – 2544880.

Vanaf januari 2022 is het Steunpunt Kindervakanties samen met NUSO overgegaan naar Branchevereniging LOS. Was je lid bij het Steunpunt Kindervakanties? Dan ben je nog niet automatisch lid van LOS. Maar je bent van harte welkom!

We zijn nog druk aan het bouwen aan deze website van LOS. Daarom vind je voorlopig informatie rondom belangrijke thema’s als veiligheid en programmatips nog gewoon op www.steunpuntkindervakanties.nl. Vragen? We staan elke werkdag voor je klaar via: info@vereniginglos.nl – 030 – 2544880.

Sluit je aan bij de Vereniging Stads- en Kinderboerderijen Nederland (vSKBN)! Al hun leden zijn als collectief lid van LOS en kunnen dus profiteren van onze diensten. Want samen staan we sterker.

Brancheverenging LOS • Arthur van Schendelstraat 550 3511 MH Utrecht • 030 – 2544880 • info@vereniginglos.nl

Hoi!

Wij zijn nog druk aan het bouwen aan deze website.

Daarom is het nu nog een beetje beknopt.