Volg een EHBO-cursus van het Rode Kruis

Elke dag belanden 500 kinderen met letsel op de eerste hulp. Bijvoorbeeld door een ongeval thuis of tijdens buitenspelen, sporten of de gymles. Het is belangrijk dat het kind snel de juiste hulp en zorg krijgt. In een EHBO-cursus voor baby’s en kinderen leer je welke letsels veel voorkomen en hoe je deze behandelt.

Volg een workshop of cursus aangepast aan jouw wensen en mogelijkheden. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van de cursus online te volgen, zodat je je eigen tijd kunt indelen. Bij meer dan 8 deelnemers kunnen we ook bij jou op locatie de cursus geven. Bekijk hier het volledige aanbod en meld je aan.