Over LOS

Zoeken

Cursus Groen/Blauwe speelplekken met Speelplan

Kinderen verdienen een speelplek waar zij kunnen ravotten in het groen. Maar hoe ga je om met normen en wetten? Moeten circulaire en groen/blauwe speelplekken ook aan het Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen (WAS) voldoen? Hoe kan ik voorkomen dat ik moet laten certificeren of hoe kom ik zo eenvoudig mogelijk door de keuring? Is een pondje wel een speeltoestel? Welke verantwoordelijkheid hebben de ontwerper en de beheerder? Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens de training ‘circulaire en groen/blauwe speelgelegenheden vs wetgeving’. 

Deze training is bedoeld voor inspecteurs, fabrikanten, beheerders, gemeentemedewerkers en iedereen die betrokken is bij de inrichting, het beheer, inspectie, onderhoud, advisering of productie van speelgelegenheden. De verschillende deelnemers zijn uit alle delen van de keten afkomstig (van fabrikant tot gebruiker) en bieden daardoor extra waarde in informatie uitwisseling en netwerken.

Na het volgen van deze training kun je speeltoestellen scheiden van speelaanleidingen, weet je wat wel of niet onder het WAS valt en heb je de handvatten om een circulaire, groen/blauwe tuin in te richten zonder al te veel papierwerk.

De interactieve training geeft veel ruimte voor praktijkvoorbeelden en vragen. Grijp deze kans om hierbij te zijn, het aantal plaatsen voor deze training is beperkt. 

Data: 

  • 9 februari 2023 in Nootdorp
  • 21 maart 2023 in Eindhoven

Investering:

€ 395,00 (excl. BTW) per persoon

Duur:

Eén hele dag van 09.00 tot 16.00 uur, inclusief lunch.

Bewijs van deelname:

Na afloop van de training ontvangt u het officiële Keurmerkinstituut certificaat van deelname.

Lid worden

Ben je een vereniging of stichting en houd je je bezig met spelen? Dan nodigen we je van harte uit om je bij ons aan te sluiten.

Heb je een vraag

Vragen? We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. We helpen je graag!

Blijf op de hoogte

Je ontvangt nieuws over al onze activiteiten.

Aanmelden Nieuwsbrief